Kens - A clockmaking Company versiunea de mobil mobile
Always stylish, always admired

Kens - A clockmaking Company
Ceas de semnieu Farbel

Empire Syle
Caldura caminului si rafinamentul ambiental te rasfata atunci cand vrei sa fii cu adevarat acasa. Indiferent de anotimp si indiferent de ora, exista un obiect simplu si elegant in camera ta care iti spune ca timpul trebuie sa fie un bun prieten. Nu secundele, care trec aproape neobservate, sunt esenta relaxarii, ci sunetul inconfundabil al timpului ireversibil. Poti sta relaxat acasa admirand eleganta unui ceas pus „chic” pe birou sau semineu dincolo de ora, minutele sau secundele scurse. Doar stai si privesti! Iti garantam ca vei fi uimit.

Vezi detaliile produsului:

  • ceas de semnieu farbel
  • ceas de semnieu farbel
  • ceas de semnieu farbel
  • ceas de semnieu farbel

Descrierea produsului:

Stilul Empire debuteaza la inceputul anilor 1800 si isi intinde influenta pana la sfarsitul domnei lui Charles al X-lea (1824-1830), inclusiv perioada consulatului si domniei lui Napoleon I (1799- 1815) si Louis al XVIII-lea (1818- 1824). Stilul a luat nastere datorita dorintei imparatului de a avea mobilier cu decoratiuni simple. Cu toate acestea in liniile sale simple, stilul impune maretia si perfectiunea detaliilor. Ornamentele usuale sunt sfinxurile grecesti si egiptene, calutii de mare, ogivele, spirale, scarabei, portrete ale zeitei Isis si capete de lei, cariatide, busturi feminine,scuturi hexagonale, arme ale soldatilor romani, coroane.

Realizat prin turnare in bronz, cu finisaje artistice realizate manual, aurit in stil frantuzesc. Mecanism cu intoarcere cu cheita. Sonerie  Bim/Bam la ora fixa si jumatati.

Fiecare produs Farbel este realizat prin metoda traditionala a turnatoriei de arta, din materiale pretioase atent selectionate.

Disponibil la comanda si in variantele Antique Gold-Silver, Gold -Silver, Gold 24K, Bronzed, Antique Silver, French colour old gold.

 

Dimensiuni: 750x360x260 mm

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

 


Cod produs: OB80
Preţ: 3677 € (TVA inclus)

Tags:
ceasuri reproduceri,
obiecte decor casa,
pendule cuart,
pendule mecanice,
ceasuri mecanice pendul,
ceasuri mecanice decor,
ceasuri mecanice de arta,
ceasuri mecanice cu pendula,
ceasuri din lemn cu cuart,
ceasuri de decor antice,
ceasuri arta,
ceas de arta
RSS
Share on gplus
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook