Kens - A clockmaking Company versiunea de mobil mobile
Always stylish, always admired

Kens - A clockmaking Company
Ceas de semineu Farbel

Style Louis -Philippe & Napoleon III (1830-1870)
Caldura caminului si rafinamentul ambiental te rasfata atunci cand vrei sa fii cu adevarat acasa. Indiferent de anotimp si indiferent de ora, exista un obiect simplu si elegant in camera ta care iti spune ca timpul trebuie sa fie un bun prieten. Nu secundele, care trec aproape neobservate, sunt esenta relaxarii, ci sunetul inconfundabil al timpului ireversibil. Poti sta relaxat acasa admirand eleganta unui ceas pus „chic” pe birou sau semineu dincolo de ora, minutele sau secundele scurse. Doar stai si privesti! Iti garantam ca vei fi uimit.

Vezi detaliile produsului:

  • ceas de semineu farbel
  • ceas de semineu farbel

Descrierea produsului:

Romantismul francez si in special Victor Hugo au redescoperit arta gotica care fusese la mare cautare jumatate de secol inainte de Revolutia franceza. Influentele stilului devin remarcabile odata cu sfintirea lui Charles al X-lea si botezul Ducelui de Bordeaux, in 1824. Cu aceasta ocazie, arhitectul Hittorf a descoperit elemente ale catedralei Notre Dame din Paris care datau de la sfarsitul secolului 16. Stilul gotic a fost  adoptat in aceasta perioada si de catre manufacturierii de mobila. Anul 1839 marcheaza debutul preocuparii pentru a impaca stilul gotic cu ideea confortului englezesc, lucru foarte apreciat de catre clasa de mijloc. In aceasta perioada a inceput cautarea antichitatilor, iar obiectele asemanatoare celor din catedrale, impodobite cu ogive, spirale si rozete au fost la mare cautare. Perioada romantica se incheie in 1836. Curburile se largesc, iar motivele ornamentale devin supraabundente. La Expozitia universala de la Paris din 1855 a fost remarcata o reinviere a stilurilor Louis XIV, Louis XV, Louis XVI.

Realizat prin turnare in bronz, cu finisaje artistice realizate manual, aurit in stil frantuzesc. Mecanism cu intoarcere cu cheita. Sonerie  Bim/Bam la ora fixa si jumatati.

Fiecare produs Farbel este realizat prin metoda traditionala a turnatoriei de arta, din materiale pretioase atent selectionate.

Dimensiuni: 360x430x120 mm

* Recomandat impreuna cu setul de sfesnice C/45 din sectiunea Decoratiuni

*Disponibil la comanda si in variantele Antique Gold-Silver, Gold -Silver, Gold 24K, Bronzed, Antique Silver, French colour old gold.


Cod produs: OB12
Preţ: 1565 € (TVA inclus)

Pentru verificarea disponibilitatii produsului pe stoc, va rugam sa ne contactati telefonic

Tags:
pendule mecanice,
pendule cuart,
ceasuri reproduceri,
ceasuri mecanice pendul,
ceasuri mecanice decor,
ceasuri mecanice de arta,
ceasuri din lemn cu cuart,
ceasuri mecanice cu pendula,
ceasuri de decor antice,
ceasuri arta,
ceas de arta,
obiecte decor casa
RSS
Share on gplus
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook