Kens - A clockmaking Company versiunea de mobil mobile
Always stylish, always admired

Kens - A clockmaking Company
Ceas de semineu Farbel

Louis XVI Style
Caldura caminului si rafinamentul ambiental te rasfata atunci cand vrei sa fii cu adevarat acasa. Indiferent de anotimp si indiferent de ora, exista un obiect simplu si elegant in camera ta care iti spune ca timpul trebuie sa fie un bun prieten. Nu secundele, care trec aproape neobservate, sunt esenta relaxarii, ci sunetul inconfundabil al timpului ireversibil. Poti sta relaxat acasa admirand eleganta unui ceas pus „chic” pe birou sau semineu dincolo de ora, minutele sau secundele scurse. Doar stai si privesti! Iti garantam ca vei fi uimit.

Vezi detaliile produsului:

  • ceas de semineu farbel
  • ceas de semineu farbel

Descrierea produsului:

Stilul Louis XVI a inflorit aproape jumatate de secol, incepand cu anul 1750, perioada ce marcheaza intoarcerea stilului francez la arta antica. In 1748 cativa tarani au descoperit prima statuie ingropata sub ruinele Pompeiului, iar dupa mai multe lucrari de excavatie au iesit la iveala iar lumea artistica a timpului a avut revelatia acestei civilizatii pierdute in toata splendoarea si autenticitatea ei. Moda pentru antichitati se dezvolta si mai mult.

Stilurile Louis XIV si Louis XV erau folosite pentru a da senzatia de o mai ampla corporalitate, stilul Louis XVI produce o arta gratioasa inzestrata cu o eleganta sobra, ale carei caracteristici constau in eleganta liniilor.

Aspectul compozitiei este usor sever, iar decoratiunile sobre urmeaza liniile rafinamentului sub domnia dreptunghiurilor decorate cu rozete. Elementele decorative sunt atributele vietii rurale- faguri de albine, cosuri din ratan, unelte de lucrat pamantul, atribute sentimentale- inimi strapunse de sageti, cununi de trandafiri, torte in flacari, pasari, sau atribute proprii artelor- instrumente muzicale, lire. La toate aceste elemente decorative au fost adaugate perle, ornamente ovale, spirale, coloane canelate.

Luois al XVI-lea este un stil caracterizat prin simplicitate, cu o tendinta spre simetrie, toata sobrietatea fiind atenuata de rafinate si seducatoare ornamente.

Orologiul este realizat prin turnare in bronz, cu finisaje artistice realizate manual, aurit in stil frantuzesc. Mecanism cu intoarcere cu cheita. Sonerie Bim/Bam la ora fixa si jumatati.

Fiecare produs Farbel este realizat prin metoda traditionala a turnatoriei de arta, din materiale pretioase atent selectionate.

Dimensiuni: 420x180x120 mm

*Disponibil la comanda si in variantele Antique Gold-Silver, Gold -Silver, Gold 24K, Bronzed, Antique Silver, French colour old gold. Recomandat impreuna cu mai multe variante de decoratiuni pe care le gasiti in sectiunea Decoratiuni.


Cod produs: OB19
Preţ: 1282 € (TVA inclus)

Tags:
ceasuri mecanice pendul,
ceasuri reproduceri,
ceasuri mecanice decor,
ceasuri mecanice de arta,
ceasuri mecanice cu pendula,
ceasuri din lemn cu cuart,
ceasuri de decor antice,
ceasuri arta,
ceas de arta,
obiecte decor casa,
pendule cuart,
pendule mecanice
RSS
Share on gplus
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook