Kens - A clockmaking Company versiunea de mobil mobile
Always stylish, always admired

Kens - A clockmaking Company
Ceas de semineu Farbel

Empire Syle
Caldura caminului si rafinamentul ambiental te rasfata atunci cand vrei sa fii cu adevarat acasa. Indiferent de anotimp si indiferent de ora, exista un obiect simplu si elegant in camera ta care iti spune ca timpul trebuie sa fie un bun prieten. Nu secundele, care trec aproape neobservate, sunt esenta relaxarii, ci sunetul inconfundabil al timpului ireversibil. Poti sta relaxat acasa admirand eleganta unui ceas pus „chic” pe birou sau semineu dincolo de ora, minutele sau secundele scurse. Doar stai si privesti! Iti garantam ca vei fi uimit.

Vezi detaliile produsului:

  • ceas de semineu farbel
  • ceas de semineu farbel

Descrierea produsului:

Stilul Empire debuteaza la inceputul anilor 1800 si isi intinde influenta pana la sfarsitul domnei lui Charles al X-lea (1824-1830), inclusiv perioada consulatului si domniei lui Napoleon I (1799- 1815) si Louis al XVIII-lea (1818- 1824). Stilul a luat nastere datorita dorintei imparatului de a avea mobilier cu decoratiuni simple. Cu toate acestea in liniile sale simple, stilul impune maretia si perfectiunea detaliilor. Ornamentele usuale sunt sfinxurile grecesti si egiptene, calutii de mare, ogivele, spirale, scarabei, portrete ale zeitei Isis si capete de lei, cariatide, busturi feminine,scuturi hexagonale, arme ale soldatilor romani, coroane.

 

 

Dimensiuni: 430x240x120 mm

Recomandat impreuna cu setul de sfesnice C/33 din sectiunea Decoratiuni

*Disponibil la comanda si in variantele Antique Gold-Silver, Gold -Silver, Gold 24K, Bronzed, Antique Silver, French colour old gold.


Cod produs: OB23
Preţ: 1013 € (TVA inclus)

Tags:
obiecte decor casa,
pendule cuart,
pendule mecanice,
ceasuri reproduceri,
ceasuri mecanice pendul,
ceasuri mecanice decor,
ceasuri mecanice de arta,
ceasuri mecanice cu pendula,
ceasuri din lemn cu cuart,
ceasuri de decor antice,
ceasuri arta,
ceas de arta
RSS
Share on gplus
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook