Kens - A clockmaking Company versiunea de mobil mobile
Always stylish, always admired

Kens - A clockmaking Company
Ceas de semineu Farbel

Louis XV ( Ludovic) Style
Caldura caminului si rafinamentul ambiental te rasfata atunci cand vrei sa fii cu adevarat acasa. Indiferent de anotimp si indiferent de ora, exista un obiect simplu si elegant in camera ta care iti spune ca timpul trebuie sa fie un bun prieten. Nu secundele, care trec aproape neobservate, sunt esenta relaxarii, ci sunetul inconfundabil al timpului ireversibil. Poti sta relaxat acasa admirand eleganta unui ceas pus „chic” pe birou sau semineu dincolo de ora, minutele sau secundele scurse. Doar stai si privesti! Iti garantam ca vei fi uimit.

Vezi detaliile produsului:

  • ceas de semineu farbel
  • ceas de semineu farbel

Descrierea produsului:

O uriasa schimbare economica a afectat acele timpuri. Multe averi s-au prabusit, o noua clasa sociala s-a imbogatit. Noile rutele maritime au deschis noi conexiuni cu lumea. Pentru aceasta viata noua se impunea un stil nou. Louis XV (Ludovic) este un stil pur frantuzesc, nu preia nimic din arta veche. Este luminos, plin de viata, libertin, galant, dezordonat, dar intotdeauna fermecator.

Pe alocuri reminiscente subtile ale stilului baroc manifestat in Italia la sfarsitul secolului XVII. Liniile drepte si simetria sunt cele doua constante ale stilului. Se constata o influenta a obiectelor provenite din Estul indepartat,  iar alte influente s-au manifestat o data cu deschiderea ambasadei turcesti in Paris in 1721.

Stilul Louis XV infloreste intre 1730 si 1750 si se va manifesta pe toata perioada domniei lui Louis XVI.

Stilul Louis XV (Ludovic al XV-lea) este denumit si "Rocaille", termen care descrie fantezia contururilor rasucite si imitarea unor elemente naturale (grote, stanci, cochilii, volute vegetale s.a); rocaille a reprezentat baza de inflorire a stilului rococo.

Rocaille isi datoreaza succesul maiestriei artistilor care au stiut sa segmenteze curburile intr-un mod fascinant si sa le directioneze cu rafinament.

Dimensiuni: 410x300x200 mm

*Disponibil la comanda si in variantele Antique Gold-Silver, Gold -Silver, Gold 24K, Bronzed, Antique Silver, French colour old gold.       Recomandat impreuna cu mai multe variante de decoratiuni pe care le gasiti in sectiunea Decoratiuni.

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

 


Cod produs: OB60
Preţ: 1455 € (TVA inclus)

Tags:
ceasuri mecanice pendul,
ceasuri reproduceri,
ceasuri mecanice decor,
ceasuri mecanice de arta,
ceasuri mecanice cu pendula,
ceasuri din lemn cu cuart,
ceasuri de decor antice,
ceasuri arta,
ceas de arta,
obiecte decor casa,
pendule cuart,
pendule mecanice
RSS
Share on gplus
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook