Kens - A clockmaking Company versiunea de mobil mobile
Always stylish, always admired

Kens - A clockmaking Company
Navigator - cheia unui imperiu!

Ceas de birou marca Comitti
Caldura caminului si rafinamentul ambiental te rasfata atunci cand vrei sa fii cu adevarat acasa. Indiferent de anotimp si indiferent de ora, exista un obiect simplu si elegant in camera ta care iti spune ca timpul trebuie sa fie un bun prieten. Nu secundele, care trec aproape neobservate, sunt esenta relaxarii, ci sunetul inconfundabil al timpului ireversibil. Poti sta relaxat acasa admirand eleganta unui ceas pus „chic” pe birou sau semineu dincolo de ora, minutele sau secundele scurse. Doar stai si privesti! Iti garantam ca vei fi uimit.

Vezi detaliile produsului:

  • navigator - cheia unui imperiu
  • navigator - cheia unui imperiu
  • navigator - cheia unui imperiu
  • navigator - cheia unui imperiu

Descrierea produsului:

Bazat indeaproape pe primul cronometru marin realizat, ceasul megabrandul-ui Comitti este un tribut adus lui John Harrison (1693-1776), a carui inventie revolutionara i-a ajutat pe navigatori, pentru prima data in lume, sa calculeze cu exactitate longitudinea si latitudinea si, prin urmare, sa consemneze mai precis pozitia lor pe harta .

Cheia succesului ceasului Navigator consta intr-un esapament ingenios care a devenit cunoscut sub numele de "Grasshopper"- ca urmare a actiunii distincte de salt al mecanismului, ajutat de cele doua solduri interconectate ale sale. Cu ajutorul acestora a fost compensata in calcule miscarea navei.
Restul, cum se spune, este istorie! Începand de atunci, in secolele care au urmat, navele din insulele Marii Britanii, insule pana atunci relativ nesemnificative, au ridicat ancora pentru a ajunge in cele mai indepartate colturi ale lumii de unde au revenit nu numai cu bogatii materiale, ci si cu o bogatie de informatii.

Astazi, capodopera originală a lui Harrison se afla la Observatorul Regal din Greenwich.

Mecanismul este realizat manual din alama solida, placata cu aur de 24 K, iar baza este finisata intr-un pretios lemn de mahon. Cadranul este desenat cu cifre romane si arabe, iar timpul este indicat de limbi elegante in stil Breguet. Chiar si secundele sunt marcate în mod corespunzator de catre scara de deasupra cadranului. Mecanismul este protejat de un stralucitor baldachin de cristal.

*Orologeria Kens este unic reprezentant in Romania al prestigioasei marci Comitti

Dimensiuni: 53 (h)x34(l)x25 (L)

Cod produs: S5016G
Preţ: 14880 € (TVA inclus)

Pentru verificarea disponibilitatii produsului pe stoc, va rugam sa ne contactati telefonic

Tags:
pendule mecanice,
pendule cuart,
obiecte decor casa,
ceasuri reproduceri,
ceasuri mecanice decor,
ceasuri din lemn cu cuart,
ceasuri mecanice cu pendula,
ceasuri de decor antice,
ceasuri mecanice pendul,
ceasuri mecanice de arta,
ceasuri arta,
ceas de arta
RSS
Share on gplus
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook