Kens - A clockmaking Company versiunea de mobil mobile
Always stylish, always admired

Kens - A clockmaking Company
Cupe Farbel

Set compus din doua piese

Empire Style
Masura timpului este doar un pretext pentru viata cotidiana. Stim cat este ora, stim ca ne grabim din ce in ce mai mult si timpul este mereu pe fuga. Nu poti impiedica inevitabia scurgere a timpului, dar poti zabovi doar o secunda, doar o secunda pentru a admira frumusetea artei orologierilor. O secunda de admiratie reprezinta o incantare a simturilor, o alimentare cu energia de care ai nevoie o zi, o luna, o viata. Colectia noastra de decoratiuni reprezinta o forma de expimare a incantarii. Am ales cele mai reprezentative elemente decorative pentru orologiile noastre tocmai pentru a realiza o imbinare perfecta intre timp si arta. Va invitam sa descoperiti colectia noastra de decoratiuni pentru a va bucura de frumos.

Vezi detaliile produsului:

  • cupe farbel
  • cupe farbel
  • cupe farbel
  • cupe farbel

Descrierea produsului:

Stilul Empire debuteaza la inceputul anilor 1800 si isi intinde influenta pana la sfarsitul domnei lui Charles al X-lea (1824-1830), inclusiv perioada consulatului si domniei lui Napoleon I (1799- 1815) si Louis al XVIII-lea (1818- 1824). Stilul a luat nastere datorita dorintei imparatului de a avea mobilier cu decoratiuni simple. Cu toate acestea in liniile sale simple, stilul impune maretia si perfectiunea detaliilor. Ornamentele usuale sunt sfinxurile grecesti si egiptene, calutii de mare, ogivele, spirale, scarabei, portrete ale zeitei Isis si capete de lei, cariatide, busturi feminine,scuturi hexagonale, arme ale soldatilor romani, coroane.

Realizate prin turnare in bronz, cu finisaje artistice realizate manual, aurite in stil frantuzesc.

Fiecare produs Farbel este realizat prin metoda traditionala a turnatoriei de arta, din materiale pretioase atent selectionate.

 

Dimensiuni: 340x140 mm


Cod produs: C32
Preţ: 391 € (TVA inclus)

Tags:
urna decorativa,
urna de arta,
decoratiuni interioare,
decoratiuni de interior de arta,
decoratiuni de arta,
decoratiuni arta interioare,
arta decorativa,
urne de arta
RSS
Share on gplus
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook