Kens - A clockmaking Company versiunea de mobil mobile
Always stylish, always admired

Kens - A clockmaking Company
Sfesnice Farbel

Set sfesnice

Style Louis -Philippe & Napoleon III (1830-1870)

 
Masura timpului este doar un pretext pentru viata cotidiana. Stim cat este ora, stim ca ne grabim din ce in ce mai mult si timpul este mereu pe fuga. Nu poti impiedica inevitabia scurgere a timpului, dar poti zabovi doar o secunda, doar o secunda pentru a admira frumusetea artei orologierilor. O secunda de admiratie reprezinta o incantare a simturilor, o alimentare cu energia de care ai nevoie o zi, o luna, o viata. Colectia noastra de decoratiuni reprezinta o forma de expimare a incantarii. Am ales cele mai reprezentative elemente decorative pentru orologiile noastre tocmai pentru a realiza o imbinare perfecta intre timp si arta. Va invitam sa descoperiti colectia noastra de decoratiuni pentru a va bucura de frumos.

Vezi detaliile produsului:

  • sfesnice farbel
  • sfesnice farbel

Descrierea produsului:

Romantismul francez si in special Victor Hugo au redescoperit arta gotica care fusese la mare cautare jumatate de secol inainte de Revolutia franceza. Influentele stilului devin remarcabile odata cu sfintirea lui Charles al X-lea si botezul Ducelui de Bordeaux, in 1824. Cu aceasta ocazie, arhitectul Hittorf a descoperit elemente ale catedralei Notre Dame din Paris care datau de la sfarsitul secolului 16. Stilul gotic a fost  adoptat in aceasta perioada si de catre manufacturierii de mobila. Anul 1839 marcheaza debutul preocuparii pentru a impaca stilul gotic cu ideea confortului englezesc, lucru foarte apreciat de catre clasa de mijloc. In aceasta perioada a inceput cautarea antichitatilor, iar obiectele asemanatoare celor din catedrale, impodobite cu ogive, spirale si rozete au fost la mare cautare. Perioada romantica se incheie in 1836. Curburile se largesc, iar motivele ornamentale devin supraabundente. La Expozitia universala de la Paris din 1855 a fost remarcata o reinviere a stilurilor Louis XIV, Louis XV, Louis XVI.

Realizate prin turnare in bronz, cu finisaje artistice facute manual, aurite in stil frantuzesc.

Fiecare produs Farbel este realizat prin metoda traditionala a turnatoriei de arta, din materiale pretioase atent selectionate.

Dimensiuni: 600x310 mm

*Disponibil la comanda si in variantele Antique Gold-Silver, Gold -Silver, Gold 24K, Bronzed, Antique Silver, French colour old gold cu insertii de ceramica albastra "Blu Cobalto", verde "Verde raminia", rosie "Rosso Bordeaux" sau ceramica alba


Cod produs: C56
Preţ: 1128 € (TVA inclus)

Tags:
sfesnic,
reproduceri de decor,
reproduceri de arta,
obiecte decor interior,
obiecte decor de arta,
obiecte decor,
decoratiuni de arta,
ceasuri reproduceri,
ceasuri pendul reproducere,
sfesnice de arta,
accesorii de arta,
sfesnice reproduceri,
suport lumanari
RSS
Share on gplus
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook