Kens - A clockmaking Company versiunea de mobil mobile
Always stylish, always admired

Kens - A clockmaking Company
Orice
clipa
poate fi
un
timp
Kens - A clockmaking Company


Orice clipa poate fi un timp

Credinta noastra ca darul acestei vieti si timpul in care ea se desfasoara sunt cele mai importante, ne-a calauzit spre o cale de a masura ragazul dat noua pe acest pamant si de a pretui mereu clipa prezenta.
SC Primo Minuto SRL, cu sediul in Ploiesti, este unica societate din  Romania specializata in comercializarea si producerea la comanda a orologiilor mecanice pentru decor. Ducem mai departe gustul romanesc pentru orologeria de arta, pentru acele obiecte de decor care povestesc despre stil, eleganta, rafinament, obiecte care innobileaza prezentul si reinvie vechi parfumuri pierdute in timp. Prin brand-ul propriu, KENS, venim in intampinarea celor mai exigenti dintre clientii nostri cu o echipa proprie de design-eri care imagineaza si realizeaza forme unicat. Maiestria si experienta mesterilor care s-au alaturat echipei noastre, alesi candva pentru a realiza mobila pentru Casa Poporului, ne recomanda. Carcasele, sculptate in mare parte manual, sunt aduse la viata prin incastrarea mecanismelor nemtesti sau elvetiene - brand-uri cu traditie de sute de ani in domeniu. Totodata, Orologeria Kens este partener al Muzeului Ceasului Ploiesti, unicul de acest fel din sud-estul Europei.
In afara de colectia proprie, dispunem de o larga gama de orologii pentru decor de provenienta nemteasca, italiana si elvetiana, marci recunoscute prin calitate si excelenta.
Orologeria Kens este unic reprezentant in Romania al mega-brandului englezesc Comitti, de asemenea al elvetienilor de la Swiza si L’epe, al traditionalistilor germani de la Hubert Herr, al manufacturilor italiane Farbel si Gallo sau al brandului german AMS. Pendule clasice, de perete sau de podea sunt invelite intr-un amestec de esente lemnoase pretioase, maiestrit prelucrate. Ceasuri unicat, moderne sau versiuni ale orologiilor celebre de odinioara, dau valoare clipei. Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a pasi in tainele orologeriei de arta!
 

Kens - A clockmaking Company Kens - A clockmaking Company


RSS
Kens - A clockmaking Company pe gplus
Kens - A clockmaking Company pe linkedin
Kens - A clockmaking Company pe twitter
Kens - A clockmaking Company pe facebook